Witam Mam Ogromną prośbę bardziej skierowaną do "Warszawiaków" poszukuję pracy dla mojej Żony (pani mgr. ekonomii, przez 30 dni dzień w dzień wysyłała po conajmniej 10 CV w odpowiedzi na pojawiające się ogłoszenia w różnych portalach "pracowych" ) odzew = 0 i tak już 3 miesiąc bezskutecznego szukania.... jest lekko podłamana naszym Krajem ale sie trzyma... dlatego ja proszę was jeśli tylko gdzieś, ktoś, coś by mówił czy słyszał też macie rodziny, znajomych proszę o jakieś info najlepiej na PW z telefonem będziemy oddzwaniać.
Z Góry wielkie dzięki za jakąkolwiek chęć pomocy.
Pozdrawiam Kuba.
Wielkie dzięki wszystkim za odzew no i oczywiście proszę administracje o przeniesienie do wątku o pracy przepraszam za impulsywnego posta bez przemyślenia miejsca i użycia opcji szukaj
Pzdr. Kuba
[ Dodano: Wto 25 Cze, 13 17:19 ]
Zamieszczone przez loyd
Tu jest problem
A wiesz jakie to jest smutne.... tyle męczarni, nauki i stresu żeby po tym wszystkim nie mieć pracy.... :evil:
dzień w dzień wysyłała po conajmniej 10 CV w odpowiedzi na pojawiające się ogłoszenia w różnych portalach "pracowych" ) odzew = 0 i tak już 3 miesiąc bezskutecznego szukania.... jest lekko podłamana naszym Krajem
moja już tak od roku czasu i gdzie nie pójdzie na rozmowę to oferta 1600 brutto :shock: no niestety ale za tyle to nie stać jej na podjęcie takiej pracy.
[ Dodano: Pią 28 Cze, 13 14:30 ] GRUBEER, Podałem dane żony czekam na odpowiedź jak sie uda to dobrze jak nie będę próbował dalej moż mi cos wpadnie w ręce w waszych okolicach to będę pamiętał
Komentarz